Sectorul CIVES
 
 

Un C.S.M. numai neserios ?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un C.S.M. numai neserios ?!

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 12, 2009 5:03 pm

Către,
Consiliul Superior al Magistraturii – Inspecţia Judiciară, Serviciul de Inspecţie judiciară pentru Procurori



Domnule Inspector şef,



Poate că v-aşi fi mulţumit pentru răspunsul dvs. nr. 1568/IJ/481/SIP/2009 cu data 24 08 2009, dacă acesta nu ar fi dovedit iarăşi o crasă superficialitate, caracteristică membrilor C.S.M., ce se complac încă, în ciuda criticilor exprimate de atîtea organisme şi instituţii interne şi internaţionale şi a nemulţumirilor justificate ale justiţiabililor români.
Dar aşa nu o pot face, deoarece, în loc să vă puneţi şi dvs. întrebarea firească, de ce inspectorul sau inspectorii dvs., dacă chiar au inspectat ceva, nu au găsit nici măcar una din numeroasele mele plîngeri penale formulate şi transmise atît defunctului Parchet General cît şi actualului Parchet de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Injustiţie, în registrul de intrări de la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică, cînd firesc şi normal ar fi fost ca respectivii să verifice numai, în cazul în care ar fi existat, obligatoriul şi legalul registrul unic de intrări – ieşiri, de la serviciul de registratură generală al Ministerului Public, care ar fi trebuit, dacă nu ar fi dorit să ascundă realitatea şi nu ar fi avut ca sarcină să protejeze şi să asigure liniştea şi îmbogăţirea nestingherită a atîtor criminali, să aibă un singur registru de intrări, în care o funcţionară să înregistreze, în mod obligatoriu, toate documentele primite de respectivul Minister Public, după care să fie trimise Procurorului General, unde să se facă trierea şi repartizarea lor pe secţii etc.
Nu aţi găsit nici măcar una din plîngerile mele penale pentru că cei ce ar fi trebuit să verifice au căutat numai în registrul în care sînt înregistrate mişcările măturilor şi cîrpelor femeilor de serviciu, probabil.
Şi pentru a vă dovedi că aşa stau lucrurile, vă comunic şi anexez la prezenta răspunsurile nelegale şi neserioase ale unor parchetari, plătiţi nesimţit de bine, ca şi membrii C.S.M. de altfel, tot din buzunarul jefuit al românilor ce sînt şi astăzi atît de nedreptăţiţi şi de umiliţi de acest corupt şi ticăloşit sistem judiciar, acte ce poartă numerele 235/VIII-1/2009 – Ministerul Public - Parchet de pe lîngă “Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”- Secţia Parchetelor Militare, datat 25 mai 2009 şi nr. 3009/VIII-1/2009 din 29 iulie 2009, transmis de aceeaşi instituţie, însă de această dată de Secţia de urmărire penală şi criminalistică, adică tocmai de cei unde pretindeţi, în răspunsul dvs. neadevărat, că inspectorii C.S.M. nu ar fi găsit nimic. Acesta fiind numai unul din numeroasele motive pentru care nu au găsit plîngerile mele penale, formulate de-a lungul anilor atît împotriva unor aşa zişi revoluţionari, dar şi împotriva secretarilor de stat de la S.S.V.R. şi apoi S.S.P.R., a primilor miniştrii, a unor procurori ce s-au cadorisit necuvenit, deci abuziv, cu titlul de “revoluţionari”, ce aveau ca sarcină de seviciu anume cercetarea temeinică şi legală a celor vinovaţi de crimele produse în timpul Revoluţiei române, unul dintre reclamaţi fiind chiar şi Procurorul General Adjunct al României, numitul Niţă Tiberiu Mihail, fapte penale reclamate de mine chiar şi la C.S.M., plîngere înregistrată la acest consiliu cu nr. 16656/1154/2009, după cum mi-aţi comunicat prin răspunsul C.S.M. – Serviciul de Relaţii cu Publicul… din data de 22 mai 2009.
Aşa fiind, găsesc a fi cel puţin straniu ca dvs. să îmi comunicaţi în 24 august 2009 că nu aţi găsit nimic, uitînd de plîngerea din 22 mai 2009, motiv pentru care stărui să vă rog să vă faceţi datoria, în sensul de a verifica temeinic sesizarea mea, în urma căreia cu siguranţă veţi descoperi mai mult de 20 de plîngeri penale, dar şi faptul că Ministerul Public nu are un unic registru de intrări-ieşiri, ceea ce face posibil să fie ascunse şi să se facă pierdute şi astăzi plîngerile penale, botezate mai nou “memorii”, fel de “original”, ca şi în timpul odioasei dictaturi comuniste, plîngeri tratate astfel de “uitucii” parchetari, cărora nu le convin deloc plîngerile penale îndreptate împotriva celor aflaţi la putere, ca şi celor ce sînt angajaţi în importante instituţii şi ministere ale statului, cum este şi parchetul în discuţie.
Cu speranţa că de această dată vă veţi merita leafa confidenţială, vă urez mult succes în activitate.

Petent, 12 10 2009
Nica Leon
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 8 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009