Sectorul CIVES
 
 

Prostie, injustitie sau doar orbire si supunere total?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Prostie, injustitie sau doar orbire si supunere total?

Mesajde Nica Leon » Mar Oct 20, 2009 6:17 pm

Către,
Judecătoria Sectorului 2,



Domnule preşedinte,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, văzînd sentinţa abuzivă, nelegală şi netemeinică nr. 6789 din 06 08 2009, în termen legal, declar recurs, drept pentru care, vă rog, să trimiteţi dosarul la instanţa competentă să judece recursul declarat, instanţă pe care o rog, în temeiul dreptăţii garantate de art. 1 din pîngărita Constituţie a României, a art. 6 din Convenţie a prevederilor Directivei europene nr. 2003/8 CE, transpusă prin OUG nr. 51/2008 preambul, a art. 304 alin. 6, 7, 8 şi 9 din C.p.c. a art. 2 şi 4 din Legea nr. 303/2004 (r1), a Legii nr. 304/2004 (r1) preambulul şi art. 2, 6 ,7 şi 10, să anuleze sentinţa recurată şi să trimită cauza spre competenta şi completă judecare la prima instanţă, instanţă care prima dată a refuzat să judece cauza, considerînd că i-ar fi mai comod să reinstaureze cenzura, interzisa însă după sîngele vărsat de tinerii ucişi în Decembrie 1989, aşa cum stă scris la art. 30 alin. 2. din terfelita Lege fundamentală.

MOTIVE

În fapt, constatînd că prin acte normative nelegitime guvernanţii şi legiuitorii din această ţară blestemată şi năpăstuită şi-au propus să mă jefuiască, am formulat o contestaţie, pe care am adresat-o Puterii judecătoreşti, pe care astfel am investit-o, conform normelor legale, celor constituţionale şi a textelor convenţiilor internaţionale cu judecarea pe fond a cauzei mele, pentru ca astfel, prin hotărîre instanţa să îmi apere efectiv drepturile, aşa cum o obligă rolul, menirea şi statutul judecătorilor.
În loc să procedeze astfel, instanţa de fond a preferat să invoce prevederi impuse românilor prin legi nelegitime, cum este legea nr. 146/1997, o adevărată mostră a tembelismului celor de la putere, ca şi a celor care mai ţin seama de ea, act ilegitim, care încalcă flagrant, atît textele constituţionale, drepturile garantate omului, dar şi prevederile actelor menţionate în petit.
Aşa fiind, instanţa de fond, devenită instanţă ce a reinstaurat cenzura, dup Revoluţie, a mi-a refuzat atît dreptul fundamental de a îmi asigura un proces echitabil şi încălcînd şi principiile contrdictorialităţii şi egalităţii părţilor în cadrul procesului, mi-a anulat acţiunea ca netimbrată, ceea ce însă eu nu cerusem respectivei instanţe.
În acest fel instanţa de fond a încălcat şi prevederile art. 304 alin. 6 pentru că s-a pronunţat pentru ceva ce nu se ceruse în caţiunea cu care o investisem legal.
Procedînd astfel, instanţa a încălcat grav nu numai teoria izvoarelor dreptului ci şi prevederile art. 304 alin. 7, fapt uşor de constatat de către orice ştiutor de carte, care lesne poate înţelege că hotărîrea recurată conţine motive străine de natura pricinii deduse judecăţii.
Dar, instanţa de fond, prin anularea cererii mele ca netimbrată, “interpretând greşit actul juridic dedus judecăţii, a schimbat natura ori înţelesul lămurit şi vădit neîndoielnic al acestuia;” – cum este prevăzut la art. 304 alin. 8, preferînd să pronunţe o hotărîre vădit nedreaptă, străină de natura pricinii pe care avea obligaţia legală să o judece şi să facă dreptate, încălcînd şi prevederile art. 304 alin. 9 unde scrie că: “hotărârea pronunţată este lipsită de temei legal ori a fost dată cu încălcarea sau aplicarea greşită a legii;”
Aşa fiind, pentru toate aceste motive, ca şi pentru cele pe care le voi prezenta direct în faţa instanţei de recurs, vă rog să admiteţi recursul, să casaţi sentinţa recurată şi să trimiteţi cauza, spre judecare, primei instanţe.

Nica Leon 20.09.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009