Sectorul CIVES
 
 

Imens articol a lui Ion Coman în ziarul Tricolorul

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Imens articol a lui Ion Coman în ziarul Tricolorul

Mesajde Marius » Mie Ian 18, 2006 5:25 pm

Ziarul "Tricolorul" de azi 18 ianuarie 2006, publicä un articol semnat de Ion Coman, comandantul represiunii de la Timisoara din decembrie 1989, în care acesta încearcä, pentru a 100-a oarä, sä se disculpe. http://www.ziarultricolorul.ro/?module= ... ormat=html
Articolul ocupä practic jumätate din tot spatiul tipografic al acestui numär din "Tricolorul", adicä 2 pagini mari de ziar.
"Tricolorul" e un ziar editat de Partidul România Mare iar aparitia articolului cred cä e legatä de faptul cä tot azi a avut loc la Inalta Curte de Casatie si Justitie un nou termen din procesul Chitac-Stänculescu. Cred cä aparitia articolului e o încercare de a influenta justitia în acest proces.
Coman repetä practic ceea ce a mai prezentat în ultimii ani în mass-media, unde a fost una din cele mai prezente persoane la discutiile despre revolutia din 1989. Si-a mai expus punctele de vedere la TVR, OTV, Jurnalul National, Flacära lui Adrian Päunescu, România Mare, Europa, a publicat si o carte despre decembrie 1989, a fost invitat la Institutul de istorie "Nicolae Iorga" sä conferentieze si istoricilor despre acest subiect (pe vremea cînd Institutul Nicolae Iorga era condus de Ioan Scurtu, actual director adjunct al Institutului Revolutiei). De 16 ani Ion Coman, principalul criminal al Timisoarei "rupe täcerea" (expresie folositä la OTV, cînd Dan Diaconescu l-a avut invitat pe Coman) despre evenimentele din 1989. Cred cä e a 100-a oarä cînd a rupt täcerea si nu dä semne cä se va opri din aceastä activitate.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Mesajde Marius » Sâm Ian 28, 2006 9:29 pm

Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009