Sectorul CIVES
 
 

Felicitari si indemnuri!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Felicitari si indemnuri!

Mesajde Nica Leon » Joi Noi 10, 2011 2:27 pm

Domnule presedinte,


Va felicit pentru ca ati avut bunavointa sa reactionat asa de repede la gravele probleme pe care vi le-am semnalat in ultima scriosare pe care v-am trimis-o.
Actiunea dvs., la Curtea Constitutionala, a fost atit de surprinzatore si de utila, incit i-ati amutit pe toti cei ce va acuzasera public, dupa atentionarile magistratilor, pe care le-ati facut in ultima sedinta a C.S.M.
Sper ca in urma discutiilor avute sa fi reusit, acum, in al XIII-lea ceas, sa faceti criminalii-comunisti, platiti cu salarii nemeritate, nesimtit de mari, de la Curtea Constitutionala, chiar si acum, in plina criza, sa inteleaga ca ei nu au fost si nici nu sint stapinii limbii române - limba oficiala in acest stat sau a adevarului si ca nici macar lor nu le este permis sa isi bata joc de semantica limbii oficiale, de dreptate, de demnitatea romanilor si de Sistemul judiciar.
Dar, pentru ca sintem traitori inca, in aceasta tara napastuita de criminalii-comunisti, pentru a nu lasa la voia intimplarii bunele dvs. indemnuri, facute reprezentantilor Curtii Constitutionale, va sugerez sa cereti, in temeiul aceluiasi articol 80 alin. 2 raportat la art. 1 alin. 3 si 5, art. 148 alin. 2 si 4 si art. 154 alin. 1 din pingarita Constitutie a României, reprezentantilor partidului de guvernamint, sa purceada, de indata, la modificarile imperios necesare, atit in legislatia României, aflata in vigoare, care acum abunda in prevederi neconstitutionale, invizibile inca pentru cretinoizii „judecatori” de la Curtea Constitutionala, cit si in proiectele de legi aflate acum in parlament.
Un astfel de proiect, care a capatat maxima urgenta, in ultimul timp, este si Legea Asistentei Sociale, care acum, asa cum a fost redactat, este profund nedrept, deci neconstitutional, intrucit introduce din nou, prin „lege”, „dreptul” autoritatilor sa ii discrimineze pe români, ceea ce este profund nedrept si nedemocratic.
Asa fiind, intrucit dvs. aveti si obligatiile prevazute la art. 80 alin. 2 din terfelita Constitutie a Romaniei, dar si indatorirea fundamentala de a ii determina pe cei aflati la putere si in diferite institutii ale statului, sa respecte intocmai prevederile tratatelor internationale, conventiile si cartele in materia drepturilor omului, dreptatea si demnitatea, ca valori supreme si garantate, va rog sa ii determinati sa promoveze un act normativ care sa prevada, expres, ca toti reprezentantii autoritatilor publice au obligatia sa respecte intocmai semantica limbii oficiale a statului roman si definitiile notiunilor limbii romane, publicate in D.E.X., iar orice interpretare a acestor definitii, care sa aiba ca rezultat impnerea unui sens nou, inexistent si nedefinit deci in D.E.X. sa constituie infractiune si sa fie pedepsita cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani. Pedeapsa minima, de 10 ani, sa fie data magistratilor si reprezentantilor autoritatilor publice care au o vechime, in functie, de minim doua luni, iar pedeapsa cea mai mare celor care au o vechima in sistem de cel mult un an.
Am convingerea ca numai daca veti proceda astfel veti reusi sa imbunatatiti radical situatia dezastruasa din Romania. Numai astfel veti putea sa ii „determinati”, pe români, ca si pe reprezentantii Uniunii Europene, sa accepte ca aceasta tara vrea intr-adevar sa o rupa definitiv cu trecutul sau bestial, dezastruos, rusinos si condamnabil.
Cu speranta ca veti reusi sa procedati in consecinta, va urez toate cele bune.

Nica Leon
Persecutat politic 10.11.2011
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009