Sectorul CIVES
 
 

Dusmanii democratiei romanilor din M.A.I.!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Dusmanii democratiei romanilor din M.A.I.!

Mesajde Nica Leon » Mar Ian 17, 2012 1:44 pm

Către,
Ministerul Administraţiei şi Internelor,





Domnule ministru,



Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, avînd în vedere jurămîntul solemn pe care l-aţi depus, la investitură, prevederile pîngăritei Constituţii a României, supremă şi obligatorie chiar şi pentru criminalii pe care îi aveţi în subordine, din structurile Jandarmeriei Române, ca şi prevederile Cartei Drepturilor Omului, a drepturilor civile şi politice şi a tratatelor internaţionale, pentru că am avut neplăcerea să văd, ieri seară, pe micile ecrane şi pe Internet, imagini care dovedeau comportamentul bestial, duşmănos, antiuman şi criminal al celor plătiţi de locuitorii României să respecte întocmai prevederile şi drepturile garantate şi românilor, prin actele menţionate mai sus, infractori ce purtau uniforme de jandarmi, care şi-au permis să calce în picioare demnitatea cetăţenilor români, ce erau umiliţi, loviţi şi lipsiţi de libertate, în mod abuziv, comportament şi practici ce mi-au amintit de practicile din vremurile de tristă amintire, vă rog să îmi transmiteţi copia mandatului legal în baza căruia lucrătorii Jandarmeriei române şi-au permis să anuleze prevederile constituţionale ce le garantează cetăţenilor, printre altele dreptul la demnitate şi la liberă dezvoltare a personalităţii umane.
În cazul în care nu există un astfel de mandat, vă rog să îmi comunicaţi ce măsuri aţi dispus pentru ca toţi jandarmi criminali să fie cercetaţi şi să fie trimişi în judecată penală, de îndată, pentru infracţiunile prezentate şi dovedite de micile ecrane.
Vă informez că în cazul în care nu voi primi informaţiile solicitate, în termenul prevăzut de lege, pe lîngă acţiunea la instanţă, mă veţi sili să formulez şi să depun şi împotriva dvs. o plîngere penală, pentru complicitate la săvîrşirea înfracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 180 la 184, art. 193, art. 209, art. 211, art. 246 la 2481 şi art. 250 din Codul Penal.
De asemenea, vă rog să îmi comunicaţi ce măsuri aţi dispus împotriva conducerii bestiilor cu uniforme de la Jandarmeria Română, ce amintesc izbitor de mult de cei din fostele trupe ale securităţii comuniste-criminale.

Binefăcătorul României, 17.01.2012
Nica Leon,
Perasecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009