Sectorul CIVES
 
 

Un nou atentat la siguranta si la imaginea Romaniei?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un nou atentat la siguranta si la imaginea Romaniei?!

Mesajde Nica Leon » Vin Ian 27, 2012 11:06 am

Către,
Guvernul României,

Spre stiinta Presedintelui Romaniei, in temeiul art. 80 alin 2 din pingarita Constitutie a Romaniei.

Domnule prim-ministru,



Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, Sector 2, cod 021791, avînd în vedere prevederile Tratatului de aderare la U.E., Regulamentul european nr. 3, Carta Drepturilor Omului, pîngarita Constituţie a României şi Legea nr. 544/2001, acum cînd în timpul primei banale ninsori, din 2012, a fost blocată jumătate din ţară şi nepermis de multe şosele europene, naţionale şi judeţene, ca şi toate intrările în Capitala ţării, incompetenţă criminală din cauza căreia au fost ucise mai multe fiinţe, au fost provocate pagube materiale uriaşe şi a fost iaraşi compromisă extrem de grav imaginea acestei ţări condusă încă de criminali-comunişti, va rog să îmi comunicaţi urmtoarele:
1. cine avea obligaţia să le asigure românilor dreptul prevăzut şi garantat de art. 25 din pîngărita Constituţie a României şi să se îngrijească, deci, de menţinerea in stare de funcţionare a sistemului naţional de drumuri, chiar şi în timpul unei banale ninsori, cum a fost cea in aceste zile?
2. cine a fost găsit vinovat de această crasă incompenţă criminală şi ce măsuri aţi dispus împotriva vinovaţilor;
3. dacă şi ce măsuri aţi dispus împotriva inconştientului şi incompetentului ministru de la transporturi, a conducerii C.N.A.D.R., a conducerilor I.S.U şi a conducerii Jandarmeriei Române?
4. dacă aţi înţeles, măcar acum, că obligarea românilor, prin ordonanţă de urgenţă, de a îşi dota autovehiculele cu anvelope aşa zis de iarnă nu a fost decît o altă masură tembelă, ineficientă, de fapt o înşelătorie şi un jaf ce a urmărit numai sărăcirea buzunarelor şi aşa mult prea jefuite ale proprietarilor de autovehicule, dar şi a bugetului de stat, cu urmări extrem de profitabile numai pentru prietenii celor aflaţi la guvernare, cărora le-au fost atribuite contracte uriaşe, extrem de păguboase pentru buget şi pentru locuitorii ţări?
5. dacă aţi înţeles, măcar acum, că nici un fel de anvelopă, în astfel de condiţii de iarnă, nu poate ţine loc şenilelor sau unor drumuri cu asfaltul curaţat de zăpadă, de ghiaţă sau de polei?
6. dacă aţi înţeles că taxa de drum de 125 Euro/to. impusă abuziv şi percepută pentru fiecare tonă de combustibil vîndută în România, ca şi birul pus pe dreptul de proprietate şi pe cel de folosinţă al sistemului naţional de şosele, drumuri etc., numit rovinietă, sînt profund nedrepte şi neconstituţionale, menite numai să ne amintească că această ţară se află încă sub teroarea şi la discreţia criminalilor-comunişti, ce distrug, batjocoresc şi jefuiesc ţara şi umilul său popor, încălcînd şi astfel şi prevederile terfelitei Constituţii a României, art. 56 alin.2;
7. dacă şi ce măsuri aţi dispus împotriva celor vinovaţi că au lăsat să fie blocate şoselele cu zăpadă sau de către poliţie şi apoi, nici nu au asigurat celor blocaţi în trafic, pe nişte şosele impracticabile, numai din cauza criminală a reprezentanţilor plătiţi nemeritat din buzunarele românilor, de îndată, ajutorul datorat?
8. Cine se face vinovat că propunerile, depuse de mine la ministerul transporturilor, în mai multe rînduri, încă de acum 21 de ani, în care ofeream miniştrilor posibilitatea de a îmi preda, spre o competenta administrare, sistemul naţional de drumuri, pe care mă angajam să îl ţin în perfectă stare de funcţionare, indiferent de situaţia meteorologică, oferte refuzate însă de criminalii-comunişti aflaţi în funcţie, care mai nou au reuşit şi performanţa de a transfera, prin acte normative abuzive, sarcina garantării dreptului la liberă circulaţie tot pe umerii proprietarilor de autoturisme, prin obligarea acestora şi a şoferilor de a avea cauciucuri aşa zis de iarnă, lopeţi, nisip şi, în curînd, poate chiar şi şenile, pentru a se asigura astfel profituri uriaşe, nemeritate, nesimţite şi deosebit de multă linişte clienţilor protejaţi de tîlharii din guvern şi din instituţiile statului, cu care au fost încheiate contracte uriaşe pentru dezăpezire;
9. Dacă şi cu ce sume aţi stabilit să fie despăgubiţi toţi cei care au avut de suferit ca urmare a anulării abuzive a dreptului la liberă circulaţie şi ce măsuri aţi dispus ca respectivele sume să fie recuperate de la vinovaţi.
Sper să primesc, în termenul prevăzut de lege, răspunsuri complete şi serioase la toate întrebările de mai sus, pentru a nu fi obligat să mă adresez instanţelor de judecată şi autorităţilor europene.
În situaţia în care nu veţi proceda în consecinţă, voi fi nevoit să formulez şi să depun iarăşi o nouă plîngere penală împotriva dvs. şi a acoliţilor dvs., pentru că vă faceţi vinovat cel puţin de neglijenţă şi de complicitate cu un grup organizat pentru comiterea de crime, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Binefăcătorul României,
Nica Leon
Persecutat politic. 26.01.2012
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009