Sectorul CIVES
 
 

Justiţia română a anulat prezumţia de nevinovăţie?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Justiţia română a anulat prezumţia de nevinovăţie?!

Mesajde Nica Leon » Joi Feb 16, 2012 2:15 pm

Către,
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,


Domnule preşedinte,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere Carta Universală a Drepturilor Omului, Convenţia europeană, Regulamentele europene privind liberal acces la toate informaţiile rezultate în urma activităţilor autorităţilor publice, ca şi prevederile supreme şi obligatorii ale pîngăritei Constituţii a României, art. 1 alin.3 şi 5, art. 20, art. 21 alin. 1, 2 şi 3, art. 31 alin.1şi 2 şi art. 148 alin. 2 şi 4, precum şi Legea nr. 544/2001, Legea nr. 303/2004 şi Legea nr. 304/2004, am fost nevoit să constat că România nu este încă un stat de drept, ci a rămas tot un stat original, dominat de tembelii ce se cred încă stăpînii săi şi mult deasupra legii, ce şi-au permis abuziv să anuleze atît drepturi constituţionale garantate, cum ar fi dreptul la dreptate, la demnitate şi la liberă dezvoltare a personalităţii umane, prevăzute la art. 1 alin. 3, ca şi dreptul fundamental prevăzut şi garantat la art. 21 alin. 1, 2 şi 3 din terfelita Lege fundamentală, ca şi prezumţia de nevinovăţie, toate încălcate efectiv chiar de toate conducerile instanţelor din România, care şi-au permis obrăznicia de a accepta să fie instalate, la toate intrările în clădirile instanţelor din această ţară subjugată, năpăstuită, umilită şi sistematic jefuită de criminalii-comunişti, instalaţii de scanare a tuturor celor ce doresc să viziteze sau să intre în clădirile în care funcţionează instanţele, pentru a se prezenta la proces. De asemenea, pe lîngă instalaţiile de scanare sînt postaţi abuziv la intrări şi gealaţi cu uniforme de jandarmi, care umilesc justiţiabilii, avocaţii şi vizitatorii, supuşi, fără mandat, la percheziţii corporale, cînt sînt pipăiţi, la intrare, îngrădinduli-se sau chiar anulîndu-li-se accesul liber la justiţie, dar şi deptul la dreptate, la demnitate şi la o liberă dezvoltare a personalităţii umane, drepturi garantate tuturor cetăşenilor pînă şi de siluita Constituţie a României, ca şi de unele dintre actele internaţionale şi de legile mai sus menţionate.
Aceste sacrilegi am aflat că au fost aprobate chiar de conducerile instanţelor, reprezentate de indivizi josnici, adevărate reminiscenţe ale odiosului sistem criminal-comunist, cărora le sînt indiferente şi străine încă atît semantica limbii oficiale cît şi noţiunea de demnitate a oamenilor, umiliţi la uşile de acces în clădirile publice în care îşi au sediul instanţele româneşti, prin semnarea unui protocol abuziv, ţinut sau declarat secret, cu conducerea Jandarmeriei Române, care, astfel, dovedeşte că semnatarii se cred a fi mult şi deasupra prevederilor art. 130 din pîngărita Constituţie a României.
Întrucît eu, un om cu demnitate, cu coloană vertebrală şi cu ştiinţă de carte, am fost, de foarte multe ori, împiedicat de gealaţii Jandarmeriei române să îmi exercit liber drepturile fundamnetale, garantate pînă şi de înjosita Constituţie a României, fiind împiedicat şi de multe ori fiindu-mi chiar interzis accesul liber în sediul instanţei, pentru că, cunoscîndu-mi drepturile şi conştient de faptele mele excepţionale ce au dus la răsturnarea de la putere a bestialei dictaturi criminale-comuniste, am refuzat controlul antiterorist, motiv pentru care nu am fost lăsat să mă pot prezenta în faţa instanţelor de judecată, care îmi solicitaseră prezenţa, prin citaţii, fiindu-mi şi aşa anulate accesul liber la justiţie şi chiar dreptul la dreptate, la demnitate, la liberă dezvoltare a personalităţii umane, ca şi prezumţia de nevinovăţie.
O dată am fost chiar şi amendat de cerberii microcefali, certaţi cu legea şi cu drepturile prevăzute de siluita Constituţie a României, pentru că nu m-am lăsat convins să fiu umilit de astfel de criminali, ce făceau parte din trupele de securitate, ce au împuşcat tinerii revoluţionari în însîngeratul Decembrie 1989, pentru a-l apăra atunci pe dictator şi pe sinistră.
Ca atare, avînd în vedere cele de mai sus, vă rog să îmi transmiteţi, în termenul prevăzut de lege, în format electronic sau pe orice alt suport veţi considera oportun, următoarele acte:
1. copia actului prin care eu am fost declarat, în România, a fi terorist, deci, act prin care să fiu obligat să fiu supus unui control antiterorist ori de cîte ori doresc să întru liber în clădirile în care îşi au sediul instanţele din România, în timpul programului de lucru, fără vreun mandat prealabil, dat de un judecător, eliberat în condiţiile legii, mandat care să îmi fie prezentat de jandarmii ce îmi condiţionează, îngradesc, restricţionează şi chiar anulează accesul liber la instanţă, drepturi ce îmi sînt garantate şi mie;
2. copia protocolului semnat de reprezentanţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu conducerea Jandarmeriei române, privind paza clădirii şi accesul în sediul acestei instanţe;
3. copia Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea administrativă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
4. orice alt act prin care justiţiabilii, vizitatorii şi cetăţenii României au fost declarati a fi terorişti, act care le-a anulat prezumţia de nevinovăţie.
Avînd în vedere şi prevederile Legii nr. 146/1997, prin care li se condiţionează justiţiabililor accesul liber la justiţie, garantat de desconsiderata Constituţie a României, la art. 21 alin 1, 2 şi 3, de plata unor abuzive, anacronice şi nelegitime taxe de timbru şi de timbru judiciar, taxe pe care, cetăţenii ce nu vor să încalce prevederile constituţionale, nu le plătesc, motiv pentru care li se anulează efectiv, de către instanţele ce refuză să-şi respecte statutul şi menirea, în această societate, drepturile prevăzute şi garantate atît de nedemna Lege fundamentală, dar şi de Legea nr. 303/2004 şi de preambulul şi de art 2, 6. 7 şi 10 din Legea nr. 304/2004, de art. 6.1 din Convenţia europeană, cererea fiindu-le anulată de judecătorul pe care l-au sesizat cu o cerere legală şi legitimă, obligat şi de art. 129 alin. 5 şi 6 din C.p.c. să se pronunţe numai pe fondul cererii şi nu pe nişte excepţii de la litera nesocotitei Constituţii a României, a convenţiei şi a legilor invocate, excepţii neserioase şi aberante ce nici nu se află în vigoare conform art. 154 alin. 1 raportat la art. 53 din batjocorita Lege fundamentală şi nici nu respectă prevederile art. 2, pct. 40 din Legea nr. 500/2002, pentru că, înfăptuirea actului de justiţie pentru toţi justiţiabilii, de căpre magistraţii statului, ce fac parte din Puterea judecătorească şi nu dintr-un banal prestator de servicii publice, este o obligaţie fundamentală, asumată de orice stat de drept, ce s-a angajat, la înfiinţare, să judece şi să facă el dreptate tuturor justiţiabililor, care nu mai au, deci, dreptul să îşi facă singuri dreptate.
Ca atare, vă rog să îmi comunicaţi ce înseamnă, pentru dvs. sintagma constituţională accesul liber la justiţie, în aceste condiţii, în care nici măcar nu eşti lăsat să intri liber nici pe uşa de acces stabilită pentru a fi folosită de plebe, ce nu poate fi egală acum, în drepturi, cu „ditamai” judecătorii, cu parchetarii, cu grefierii şi cu femeile de serviciu, ce au însă privilegiul să folosească nestingheriţi uşa ferecată de acces rezervată doar cetăţenilor de categorie specială şi şmecherilor şi nici nu îţi este judecat fondul cererii, cu care ai investit instanţa, dacă nu plăteşti nedreptele taxe aflate în imorala şi nelegitima Lege nr. 146/1997.
Aşa fiind, vă rog să îmi comunicaţi şi dacă mai este în vigoare prevederea constituţională de la art. 13 din prigonita Constituţie a României şi care este semantica acceptată şi folosită de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care au înţeles că accesul liber la justiţie se poate face numai contra taxe de timbru şi de timbru judiciare şi numai după ce eşti, în prealabil, umilit, pipăit şi percheziţionat, la intrarea în casa „justiţiei”, fără mandat şi fără vina de a fi terorist, prezumţia de nevinovăţie fiind astfel anulată chiar prin protocolul aflat mult deasupra „supremei şi obligatoriei” norme constituţionale, act semnat de reprezentanţii originalei injustiţii româneşti, în opinia şi în practica originalilor şefi la instanţa supremă în acest stat cretinoid.
În aceste condiţii, vă rog să îmi comunicaţi dacă România este într-adevăr un stat de drept sau a rămas tot un stat original, doar de drepţi, în sens cazon, ca şi în vremurile de tristă amintire, în care nici definiţiile D.E.X. nu sînt încă, nici măcar astăzi, cele stabilite de specialiştii în filologie, ci mereu altele, ascunse însă de ochii prostimii, semantică de care se foloseşte numai privilegiaţii ce fac parte din tagma năstruşnicilor magistraţi români.

Binefăcătorul României, 16.02.2012
Nica Leon,
Persecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009