Sectorul CIVES
 
 

O altă dovadă că România e tot un stat totalitar!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O altă dovadă că România e tot un stat totalitar!

Mesajde Nica Leon » Mie Noi 21, 2012 11:16 am

office@csa-isc.ro




Către,
C.S.A.




Domnule preşedinte,



Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere situaţiile intolerabile, nedrepte, neconstituţionale şi chiar umilitoare, cu care se confruntă cei ce doresc să încheie poliţe de asigurare în originalul şi totalitarul stat România şi acum,în Mileniul III, după ce v-am dăruit libertate şi drepturi în însîngeratul Decembrie 1989, vă întreb acum ce consideraţi că vă mai lipseşte dvs., celor plătiţi şi împuterniciţi, de parlament, să supraveghiaţi sistemul de asigurări existent în această ţară năpăstuită de criminalii-comunişti, pentru ca şi dvs. să constataţi şi să înlăturaţi anomaliile pe care le voi prezenta mai jos, pentru ca şi românii să beneficieze şi în sistemul de asigurări de drepturile fundamentale ce le sînt garantate prin normele pîngăritei şi terfelitei Constituţii a României?
Din cauză de am avut neruşinarea de a contesta şi de a mă lupta cu bestiala dictatură comunistă-criminală,în perioada 1979 -1989, sistem bestial pe care l-am şi răsturnat de la putere în însîngeratul şi în ruşinosul Decembrie 1989, criminali-comunişti rămaşi la putere m-au persecutat şi mă persecută, pentru ca astfel, să determine ca nimeni, niciodată, să nu mai aibă îndrăzneala să le mai sufle în cloaca în care se bălăcesc şi în care au vîrît adînc şi România. Aşa fiind nu am dreptul la muncă şi nici la pensie în România - stat totalitar, unde am aflat, cînd m-am prezentat la mai multe societăţi de asigurare, pentru a încheia asigurările obligatorii RCA şi pentru locuinţa proprietate personală, că în tot sistemul de asigurări românii nu sînt încă egali în faţa legii, pentru că, persecutaţii politici au tot acelaş statut cu cei care au dreptul de a realiza venituri, statut de care „beneficiază” şi cei rămaşi fără un loc de muncă şi care au terminat şi perioada de plată a ajutorului de şomaj, ce sînt însă mult inferiori pensionarilor (majoritatea pensionarilor făcînd parte dintre cei ce au votat, în ultimii 23 de ani, numai cu criminalii-comunişti), care, fiind susţinători ai bestiilor ce jefuiesc şi distrug încă, sistematic România, beneficiază de reduceri la plata poliţelor de asigurare, ceea ce dovedeşte că această ţară năpăstuită de votanţii români nu este un stat de drept şi pentru că nu respectă şi nu traduce în practică principiile prevăzute la art. 16 din siluita Lege fundamentală.
Aşa fiind, vă informez că atît la polita R.C.A. şi la cea pentru asigurarea obligatorie a locuinţei am fost obligat să plătesc, deşi nu am nici un loc de muncă şi nu realizez nici un venit, o sumă mult mai mare decît suma pe care ar trebui să o plătească un pensionar, situaţie intolerabilă, ce arată că pensionarii au mai multe drepturi şi sînt mai importanţi decît ceilalţi locuitori ai României, unii dintre ei, cum ar fi tinerii, care fiind la începutul vieţii nu au de nici unele, sînt totuşi obligaţi să plătească atît impozit pe salariu (pensionarii cu pensii de pînă la 740 lei/lună fiind scutiţi de plata impozitului pe venit, deşi au în proprietate locuinţe, terenuri, conturi de economii la bănci şi mulţi, chiar şi autoturisme), ca şi sume mai mari atunci cînd doresc să încheie poliţele de asigurare obligatorii.
Din această cauză, vă rog, să îmi comunicaţi ce veţi face dvs., concret, pentru a transpune efectiv în practică prevederile ce garantează egalitatea în drepturi, ca şi în obligaţii a românilor, ce apelează la sistemul de asigurări din România.
De asemenea, vă rog să îmi comunicaţi cît costă ecusonul cu însemnele C.S.A. ce le este vîndut asiguratilor ce cumpără poliţele obligatorii R.C.A.?
Vă cer această informaţie, în temeiul Legii liberului acces la informaţiile publice, deoarece, în această vară, aflîndu-mă cu un autoturism pe una din proastele şosele ale patriei, un miliţian cu uniformă de poliţist m-a oprit şi mi-a cerut dovada asigurării R.C.A. Eu, pentru că era lipită pe parbriz, la vedere, i-am arătat ecusonul cu însemnele C.S.A., moment în care respectivul „om al legii” mi-a cerut insistent poliţa R.C.A., spunînd că respectivul ecuson nu are absolut nici o valoare.
Din această cauză, vă întreb, de ce se vîră pe gîtul asiguraţilor R.C.A. acel ecuson, prevăzut şi cu tipărituri de siguranţă, cînd el nu are nici o valoare pentru reprezentanţii poliţiei.
Aşa fiind, vă rog să îmi comunicaţi dacă şi cînd veţi dispune tururor societăţilor de asigurare să restituie contravaloarea acelui ecuson inutil, dar scump, tuturor celor ce au încheiat ploliţe de asigurare, în ultimii 3 ani sau, în cazul în care consideraţi că ecusonul nu constituie doar o afacere pentru a fi comercializate produsele unor şmecheri cu tipografii bengoase, ce veţi face pentru ca angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor să nu mai solicite şi poliţa pe hîrtie atîta timp cît ecusonul cu insemnele C.S.A. este lipit pe parbriz, aşa cum sînt îndrumaţi şi acum asiguraţii, de reprezentanţii asiguratorilor, la cumpărarea poliţei.
Cu speranţa că vă veţi îndrepta atenţia asupa celor de mai sus şi veţi contribui la îndreptarea acestor situaţii ce nu fac cinste celor cîţiva cetăţeni ai României, ce mai vieţuiesc înca în această ţară blestemată, vă urez toate cele bune.

Cu stimă,

Nica Leon
Persecutat politic 21.11.2012
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009