Sectorul CIVES
 
 

România, tot stat totalitar!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

România, tot stat totalitar!

Mesajde Nica Leon » Mie Dec 12, 2012 2:06 pm

Către,
Consiliul Investitorilor Străini din România,


Şpre ştiinţă ambasadorilor ţărilor membre U.E. , Canada, S.U.A., Corea.




Stimaţi domni,



În ultimul timp am auzit mai multe declaraţii ale unor investitori străini, motiv pentru care vă adresaz aceste rînduri, nedumerit de inconştienţa unor astfel de investitori, care, se pare, nu au reuşit încă să priceapă bine în ce ţată se află acum şi unde au făcut şi cumplita greşeală de a îşi mai investi şi banii.
Plecînd de la crunta realitate românească, vă voi spune că, recent, s-au încheiat ultimele alegeri din România, care, pentru cunoscători, au fost o nouă dovadă că România a rămas tot un stat totalitar, imprevizibil, deci nepredictibil, în care prevederile pîngăritei Constiţuţii au fost din nou flagrant încălcate, stat unde a fost posibil ca cetăţenii cu drept de vot, ce şi-au folosit dreptul fundamental la liberă curculaţie, drept garantat, să le fie interzis şi chiar anulat acest drept, nefiind lăsaţi să voteze, dacă au fost, în ziua „alegerilor” la skisau au fost internaţi în spital, în vacanţă, în ţara sau în străinătate ori la studii sau la rude, în străinătate. Din cauza acestei flagrante încălcări a drepturilor garantate ale românilor, aceste „alegeri” au fost abuzive, fiind, deci, nule de drept.
Alegerile au fost abuzive şi nule de drept şi pentru că au fost nedrepte, iar rezultatul lor este tot nul de drept, ceea ce înseamnă şi că toate actele normative ce vor fi emise şi de cei „aleşi” în data de 09 12 2012, vor fi tot nule de drept, ori, dvs., vă veţi asuma un imens risc să continuaţi să vă băgaţi banii în investiţii aflate într-o ţară imprevizibilă, unde un partid apărut aproape peste noapte, la televizor, respectiv P.P.-D.D., devine al treilea, ca pondere, în Parlamentul României, conform voturilor exprimate de doar o minorite din numărul total al populaţiei României, cu drept de vot declarat şi garantat, prin art. 36 din siluita Constituţie a României.
Dar, este deja cunoscut că şi la aceste „alegeri” au fost adăugate, printr-o permanet utilizată manevră de „completare”, la numărul de voturi exprimate ce românii ce fac parte încă din poporul vegetal declarat de Blandiana, un număr mare de buletine de vot, la ordinul şi prin complicitatea organizatorilor acestora.
Aşa fiind, cred că vă puteţi imagina că, pe fondul masivelor nemulţumiri populare ce se vor amplifica, în România, oricînd vor putea fi efectiv măturaţi, de la putere, ilegitimii desemnaţi acum ca „aleşi” numai de către o minoritate, de sub 25%, dar, ulterior, va fi uşor posibil oricînd ca un nou partid, apărut ad-hoc, să constate şi să declare, în mod corect, că toate „alegerile” de după Revoluţia Anticomunistă Română din Decembrie 1989 au fost la fel de nedrepte, deci, neconstituţionale şi vor fi declarate nule de drept, caz în care, toate actele normative în temeiul cărora dvs. aţi decis să învestiţi în această originală ţară, vor fi declarate nule, după care investiţiile dvs. nu vor mai avea nici un suport şi nici o bază legală, pentru ca dvs. să le mai revendicţi sau să le apăraţi.
„Alegerile” au fost nule de drept şi pentru că s-au desfăşurat în baza unei Legi electorale proaste, lege ce a fost criticată de absolut toţi, atît înainte, în cursul şi mai ales după aflarea rezultatelor, lege care nefiind dreaptă, nici nu se află în vigoare, încă de la publicarea sa în Monitorul Oficial, pentru că aşa stabileşte textul suprem şi obligatoriu de la art. 154 alin. 1, din terfelita Constituţie a României.
Alegerile sînt nule de drept deoarece şi la aceste „alegeri” a fost lăsat abuziv să participe şi o.n.g-ul numit U.D.M.R., ce este numai o asociaţie culturală, neînregistrată la Tribunalul Bucureşti, aşa cum sînt înregistrate toate celelalte partide legal constituite, din România. Şi prin această manoperă dolosivă autorităţile statului român nu numai că au confirmat, încă o dată, că România nu este nici acum un stat de drept, ci şi că nici înjosita Lege fundamentală nu mai valorează nimic, întrucît nu au fost respectate nici prevederile art. 16 alin 1 şi 2 din nerespectata Constituţie a României, care garantează egalitatea în drepturi a tuturor cetăţenilor, indiferent de minoritatea etnică din care fac parte.
După „alegeri, prin acordarea unui privilegiu refuzat însă celorlalte minorităţi conlocuitoare, a fost evident favorizată numai minoritatea ungurească, ceea ce constituie o altă încălcare a principiilor supreme şi obligatorii aflate la art. 1 alin. 3 din necunoscutele norme constituţionale, care garantează şi că dreptatea, demnitatea, libera dezvoltare a personalităţii umane şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor reprezintă o valoare supremă şi sînt garantate.
Aşa fiind, domnilor reprezentanţi ai investitorilor străini, mai aveţi convingerea că ar fi fost drept ca numai minoritatea ungurilor să primeacă un număr mai mare de parlamentari decît orice altă minoritate ce locuieşte în România, care are dreptul numai la un singur deputat pentru fiecare minoritate în parte, conform art. 62 alin. 2 din desconsiderata Lege fundamentală?
Din cauza nerespectării permanente a normelor şi principiilor constituţionale, supreme şi obligatorii, toate parlamentele de după 1989 au fost ilegale, deci nule de drept, iar într-un viitor inprevizibil, nimeni nu vă va putea garanta intangibilitatea investiţiilor pe care dvs. le-aţi făcut deja, în această ţară jefuită şi năpăstuită încă de criminalii-comunişti, toate actele normative emise de un parlament nedrept şi neconstituţional constituit putînd fi oricînd declarate nule şi neavenite, de orice mişcare populară sau partid nou, care se va putea oricînd ridica la putere, pe fondul nemulţumirii sporite a populaţiei, ce deocamdată mai aşteaptă încă să i se facă şi dreptate.
După cum bine ştiţi, România nu a fost şi nu este încă un stat de drept şi pentru că, după victoria contrarevoluţiei din 1989, criminalii-comunişti, ce au ucis, în plină stradă, tinerii anticomunişti ce răsturnaseră, în timpul RevoluţieiAnticomuniste Române din Decembrie 1989, de la putere bestiala dictatură comunistă-criminală, s-au reinstalat la putere, prin crimă şi minciuna că ar fi fost ei „emanaţi”, după care au organizat şi un simulacru de alegeri, la fel de trucate ca şi cele din 1946, în urma cărora toţi acei ucigaşi au fost abuziv protejaţi şi nu au mai fost deferiţi justiţiei, pentru a îi cerceta şi pentru a îi judeca, pentru gravele lor fapte penale, comise atunci, ceea ce constituie încă o dovadă că această ţară nu este încă un stat de drept, dar şi că legile şi celelalte acte normetive adoptate şi impuse de nişte criminali, nu au fost şi nici nu se află în vigoare, nu numai din cauza viciilor, ci şi pentru că a fost grav încălcate nu numai dreptatea, demnitatea sau drepturile cetăţenilor, dar şi multe acte internaţionale, ce garantau şi românilor dreptul de fi trataţi ca oameni şi nu tot ca supuşi ai unei clici de infractori, ce s-au crezut şi se cred încă stăpînii absoluţi ai României.
Cu speranţa că am putut, prin prezenta, să văprezint o mică parte din realitatea românească, vă urez toate cele bune.

Cu îngrijorare,

Nica Leon – persecutat politic 12.12.2012
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009