Sectorul CIVES
 
 

Ziarişti Online, brucan, Ursache şi cenzura

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Ziarişti Online, brucan, Ursache şi cenzura

Mesajde Nica Leon » Joi Feb 07, 2013 1:06 pm

Doamnă Ursache, cam tîrziu apare acest text comandat! Ştiu, nu e vina dvs., ci tot a celui ce vi l-a comandat atît de tîrziu. Dar, dvs. şi acum îi auziţi încă rîsul greţos, nu?
Dacă vă place atît de mult km 0, de ce nu am auzit de dvs. niciodată înainte de 1989 şi nici după, ca angajată activ în lupta împotriva criminalilor – comunişti şi a lichelelor?
Să fie numai vina mea?!
Dacă criminalul-comunist jidan brucan a minţit atunci cînd a scris altceva decît realitatea, despre spargerea mitingului din 21 12 1989, de ce nu aţi făcut dvs. cunoscut adevărul sau, mă rog, confraţii dvs. sau istoricii?!
Cumva pentru că lovitura decisivă, dată experimentului jidănesc, declanşat şi pe aceste meleaguri, prin actul de înaltă trădare a handicapatului mihai, ce se visa rege, a fost făcută de un român?
Nu am auzit încă să fi protestat dvs. sau confraţii dvs. cu aere de patrioţi, după victoria contrarevoluţiei, ce secerase iarăşi mii de tineri români, cum nu aţi făcut-o nici la apariţia găştii de criminali jidani, pe care, dacă românii ar fi fost drepţi ar fi trebuit să îi linşeze, în timpul Revoluţiei române. Dar nu aţi protestat nici măcar cînd criminalul-comunist paler făcea pe lupul moralist, după ce pînă atunci contribuise masiv la nenorocirea şi la umilirea neamului românesc.
Aţi scris, ca orice banalist: Evenimentul TV („a fost prima revoluţie din istorie efectuată prin şi la televiziune”) s-a produs în regia Brucan-Brateş, primind replica strigată: „Aţi minţit poporul cu televizorul”. – fără să vă fi pus măcar vreodată problema punerii în funcţiune a televiziunii, în ţara în care erau doar două ore de emisiune, pentru că, nu-i aşa, nu vă consideraţi datoare să vă cunoaşteţi binefăcătorii, nu numai pentru că nu dovediţi cel mai mărunt semn de bun simţ, ci pentru că mai aveţi încă sentimentul că vi se cuvenea libertatea, de care aţi beneficiat gratis, deşi nu o meritaţi nici măcar acum.
Eu, spre deosebire de scribălăii care şi-au tot dat cu presupusul, nu numai că l-am gonit pe criminalul jidan brucan din clădirea fostului c.c., dar apoi, cînd ne-am reîntîlnit la o recepţie, a încercat să îmi cîştige bunăvoinţa, ca un căţeluş ce se gudura, încercînd să îmi propună să accept să fiu numit într-o funcţie importantă în conducerea statului, vorbe curmate de mine brusc, prin marş d-aici jidan criminal, că îţi dau o labă de îţi înghiţi proteza. Eu am făcut-o, iar voi l-aţi lins în tuhăs, pentru a se simţi profet!

Comentariu făcut la articolul publicat de Ziarişti Online, aflat la adresa: http://www.ziaristionline.ro/2013/02/03 ... ment-19786

Postat de eXpress la 03 02 2013.

După constatarea dispariţiei comentariului meu i-am întrebat următoarele:

Cine a fost cretinul-comunist ce urăşte dreptul la opinie, la cuvînt şi la liberă exprimare? De ce aţi reînviat cenzura? Aţi şi uitat că şi pentru a vă dărui aceste drepturi prea mulţi români au fost ucişi de criminalii-comunişti, slujitori ai minciunii şi cenzurii?!
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009