Sectorul CIVES
 
 

La Cotroceni tot criminalii comunişti sînt la mare preţ!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

La Cotroceni tot criminalii comunişti sînt la mare preţ!

Mesajde Nica Leon » Vin Feb 19, 2016 12:39 pm

Către,
Preşedintele României, dl. Klaus Werner Iohannis,
Domnule preşedinte,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, am aflat din presă că aţi aprobat lista celor 505 penali, făcuţi acum de infractorii ce au fost numiţi de criminalii comunişti, aflaţi la cheremul şi în subordinea criminalului comunist, corcit, numitul jos ilici iliescu, protejat mereu, după miile de crime comise de acest înrăit infractor, în timp de pace, de dvs. şi de autorităţile neconstituţionale ale acestui stat totalitar, în conducerea SECRETARIATULUI de STAT pentru RECUNOASTEREA MERITELOR LUPTATORILOR IMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT IN ROMANIA IN PERIOADA 1945-1989, poziţie din care, fără să aibă nici o competenţă legală, recunoscută official, care să confirme indubitabil că ar fi specialişti în Revoluţia Română din însîngeratul şi în teribil de ruşinosul Decembrie 1989, ajutaţi de alţi neica nimeni aflaţi într-o comisie constituită la nivelul acestui secretariat de stat, continuă să falsifice adevărul istoric, în încercarea de a fabrica şi astăzi un alt adevăr, care să confirme că ei, criminalii comunişti, mari mîncători de căcat cu hîrdăul, foşti secretari ai b.o.b., ar fi fost cei care, la indicaţiile mult iubitului şi stimatului lor cîrmaci, împuşcat, ar fi fost cei ce au înfăptuit Revoluţia Română şi nu eu, binefăcătorul românilor şi României.
Tot din presă am aflat că autotităţile neconstituţionale ale acestui stat inexistent de drept, au decis să fie consistent recompensaţi călăii pe care i-au folosit după ruşinosul 23 august 1944, ce i-au ajutat să se instaleze la putere pe criminalii comunişti, alogeni, pentru a impune şi declanşa şi aici bestialul şi inumanul experiment criminal, comunist, în timpul căruia au exterminat intelectualitatea, ofiţerii şi patrioţii României, au prăduit ţara, au creat aşa-zisul om de tip nou, dar şi o grămadă de alte nenorociri, crime şi bestialităţi ce au fost apreciate de aceşti dujmani ai românilor, considerate de ei a fi fost o muncă necesară şi deosebit de utilă şi benefică societăţii româneşti, sociatate ce a fost obligată astfel să-i plătească lunar, pe lîngă apartamentul situat în central capitalei şi pe lîngă gradul militar pe care l-a primit şi o pensie de 3.600 de lei, în cazul criminalului călău Alexandru Vişinescu, iar în cazul lui Fecior o pensie de 5.800 lei lunar.
Avînd în vedere declaraţia pe care aţi făcut-o mai înainte de a intra în clădirea B.C.U., cînd aţi afirmat că, în cazul sentinţei penale, executorii, pronunţată în cazul penalului Voiculescu Dan, sentinţă pe care au încercat să o execute silit, după mai bine de doi ani de la pronunţarea ei, lucrătorii de la A.N.A.F., ar fi fost doar o “banală măsură administrativă”, vă rog să îmi comunicaţi dacă credeţi că persecutarea mea sistematică, permanentă şi continuă, chiar şi acum, în România lucrului bine făcut şi în era unei alt fel de politici, după ce am avut îndrăzneala ca după 45 de ani de teroare criminală, comunistă, să gîndesc, să fac planuri, să declanşez în urmă cu mai bine de 26 de ani şi să conduc la victorie Revoluţia Română din Decembrie 1989, victorie realizată în mai puţin de 24 de ore, eu trebuie să accept încă să fiu mereu persecutat de cei ce orodonă numai banale măsuri administrative, împotriva mea şi a familiei mele, cum e şi refuzul de a îmi elibera cuvenitul şi datoratul certificate de revoluţionar cu rol determinant, deşi mi s-ar fi cuvenit unul cu rol primordial, dacă s-ar fi avut în vedere adevărul ajuns acum istoric, situaţie pe care văd că nu vreţi să o abordaţi nici după mai bine de un an de mandat, la Cotroceni, dovedind astfel că e drept ca binefăcătorul României, al românilor şi al dvs., care fără faptele mele excepţionale nu aţi fi ajuns niciodată să fiţi Preşedinte al României, să fie astfel nedreptăţit şi să fie umilit, favorizînd astfel convingerea pe care o veţi fixa, astfel, teribil de bine în capul oricărui roman curajos şi competent, că orice faptă bună pe care o va face spre binele ţării şi al românilor, acum sau în viitor, va constitui pentru el doar un mare şi perpetuu calvar, ce va fi recompensat de originala societate românească numai cu un noian de ingratitudine şi de batjocură, de care beneficiez eu şi astăzi, în ţara în care dvs. sînteţi cel ce stă pe fotuliul de la Cotroceni.
Aşa fiind, chiar credeţi că o fi drept ca eu să fiu mereu persecutat, în timp ce criminalii comunişti, puşi, după 1989, mereu în funcţii importante în stat, să fie bine şi permanent recompensaţi, cum e şi cazul călăilor amintiţi mai sus, ce i-au ajutat să se menţină la putere, în timp ce eu să fiu doar umilit, nedreptăţit şi să fiu persecutat? Sau astfel doriţi să îmi dovediţi ce înseamnă pentru dvs. politica lucrului bine făcut?
Aşa fiind şi avînd în vedere prevederile legale în vigoare, după ce nu v-aţi învrednicit să îmi răspundeţi la nici una dintre scrisorile pe care vi le-am transmis pînă acum, vă asigur, domnule preşedinte, că în cazul în care nu vă veţi implica, cum aţi făcut-o în cazul antenelor trustului Intact, pentru a mi se face efectiv dreptate, mă voi vedea silit să vă chem în judecată, dar şi să depun împotriva dvs. şi o plîngere penală, pentru că vă faceţi vinovat de comiterea infracţiunii de abuz în serviciu şi de favorizare a prăduirii bugetului de stat, prin avizarea listei cu cei 505 infractori, unii foşti criminali comunişti, foşti secretari ai b.o.b., care fără să fii dovedit vreodată că ar fi făcut vreo singura faptă deosebită, aşa cum expres prevede legea, încă din 1990, în lipsa căreia eu să nu fi putut să gîndesc, să fac planuri, să declanşez şi să conduc la victorie Revoluţia Română din Decembrie 1989, sînt astăzi, chiar cu semnătura dvs., făcuţi eroi revoluţionari, cărora românii şi autorităţile României să fie obligaţi să le acorde veşnic cinstire, recunoştinţă, gratitudine etc. doar pentru că au fost nişte infractori, necercetaţi penal încă, pentru a li se descoperi şi dovedi faptele penale comise pînă în present, cu vinovăţie.
Cu speranţa că nu mă veţi obliga să procedez aşa cum am scris mai sus şi că veţi obliga membrii guvernului dvs. să se întrebe măcar de ce e şi acum în fruntea SECRETARIATULUI de STAT pentru RECUNOASTEREA MERITELOR LUPTATORILOR IMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST INSTAURAT IN ROMANIA IN PERIOADA 1945-1989, un infractor, ce se crede a fi revoluţionar, pus în această funcţie de criminalii comunişti ce l-au făcut revoluţionar pînă şi pe criminalul comunist, corcit, jos ilici Iliescu, pe fostul şef al Şcolii de securitate de la Băneasa, Mazilu Dumitru, pe soacra lui Mircea Geoană şi pe mulţi alţi ilegalişti criminali comunişti, pe care îi veţi găsi în ilegalul Decret nr. 1168/2004, deşi nici unul nu a avut absolut nici o cît de mică legătură cu Revoluţia Română, secretar de stat pe care îl obligă să se ocupe şi să rezolve doar cazul meu, aşa cum îi impune nu numai legea, dreptatea şi adevărul, dar pînă şi numele pe care îl are acum acestă instituţie publică, aflată în subordinea Guvernului României, asta în cazul în care dvs. sau vreuna dintre autorităţile acestui stat nedrept, mereu original, îmi va dovedi că eu în 21 12 1989 nu am spart mitingul odiosului, ci pe cel al extratereştrilor, cu care eu, apoi, m-aş fi luptat.

Nica Leon
BinefăcătorulRomâniei şi al românilor, persecutat din motive politice.

19.02.2016
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009