Sectorul CIVES
 
 

Către Patriarhia Română

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Către Patriarhia Română

Mesajde administrator » Vin Mai 19, 2006 9:36 am

Către,

Patriarhia Română,

În atenţia Prea Sfinţitului Părinte Vicenţiu Ploieşteanu

Prea Sfinţitului Părinte,

O dată cu declanşarea Revoluţiei române din Decembrie 1989 mi-am asumat şi sarcina de a apăra şi avuţia naţională, din care face parte şi moştenirea marelui mecena Emanoil Gojdu, aflată astăzi în mare pericol.

Văzînd atitudinea şovăielnică şi duplicitară a unor "politicieni" care au abordat public această afacere dubioasă, am decis să trec concret la acţiune şi în acest caz.

Ca atare, la data de 08 02 2006 am formulat şi transmis primului ministru scrisoarea anexată, la care pînă astăzi nu am primit răspunsul datorat, motiv pentru care am redactat o acţiune judecătorească, cu intenţia de a o depune săptămîna viitoare la Curtea de Apel Bucureşti, cerînd instanţei ca prin sentinţă să desfiinţeze ilegalul acord, în temeiul Legii 554/2004.

În cazul în care veţi considera util şi necesar, vă informez că toţi cei interesaţi pot deveni parte în această cauză, în care vom solicita puterii judecatoreşti să desfiinţeze ruşinosul Acord, încheiat de Guvernul României şi al Ungariei, motiv pentru care vă rog să mă informaţi despre decizia pe care aţi luat-o, pentru a include, în cererea de chemare în judecată, numele şi adresele celor care doresc să fie parte în proces.

Aştept răspuns pînă marţi 07 03 2006. Pot fi contactat la tel. 0722 362 021 sau la e-mail: baronleonica@yahoo.com

Cu deosebită stimă,

03.03.2006

Nica Leon
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009