Sectorul CIVES
 
 

Instrainarea abuziva a averii romanilor

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Instrainarea abuziva a averii romanilor

Mesajde Nica Leon » Mar Iun 06, 2006 2:18 pm

Către,
Guvernul României,




Domnule Prim-ministru,



Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, vâ adresez această scrisoare ca urmare a unui articol apărut astăzi în ziarul Ziua, unde la pagina economic scrie că: „Comisia de Negociere pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud (EMS) a stabilit că oferta Enel, companie de stat a Italiei, are oferta cea mai bună” şi că, „guvernul urmează să hotărască vînzarea acestui agent economic de importanţă strategică naţională”, care în opinia mea, bazată pe prevederile art. 136 alin. 5 din Constituţia României, această societate este a statului, nu a guvernului, care are doar drept de a administra proprietatea publică inalienabilă a statului român.
Ca atare, vă rog să-mi confirmaţi dacă informaţia apărută în ziar este reală, iar în caz afirmativ vă rog să-mi transmiteţi o copie a titlului de proprietate legal pe care îl deţine guvernul la această societate a statului român, pentru a putea dispune, ca de propria sa avere, de acţiunile Electrica Muntenia Sud, acţiuni care aparţin statului şi poporului român suveran, ca proprietate publică inalienabilă, ce nu poate fi legal înstrăinată.
De asemenea, vă rog să-mi transmiteţi copia actelor care au stat la baza negocierilor şi deciziei Comisiei de Negociere pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud.
În cazul în care nu dispuneţi de un titlu de proprietate legal, vă sfătuiesc să nu semnaţi nici un act ce încalcă Constituţia României, aşa cum aţi făcut şi în cayul înstrăinării abuzive a B.C.R., pentru că mă voi vedea nevoit să formulez şi să depun la Parchetul de pe lîngă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o nouă plîngere penal împotriva dvs., dar şi să chem din nou guvernul în judecată.
Vă informez că la fel am făcut şi atunci cînd predecesorul dvs. Adrian Năstase şi-a permis să vîndă S.C. ALRO S.A., plîngerea aflîndu-se acum, prin decizia Curţii de Casaţie şi Justiţie, în ccercetare la D.N.A.motiv pentru care vă sugerez să nu vă jucaţi cu libertatea dvs. şi cu averea poporului român suveran.



Nica Leon 06.06.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009