Sectorul CIVES
 
 

Jefuirea poporului prin vinzarea ROMTELECOM

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Jefuirea poporului prin vinzarea ROMTELECOM

Mesajde Nica Leon » Vin Iul 21, 2006 7:11 pm

Către,
Tribunalul Bucureşti – Secţia Contencios Administrativ

Domnule Preşedinte,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791, chem în judecată şi personal la interogatoriu Guvernul României cu sediu în Bucureşti, Piaţa Victoriei nr. 1, sector 1 şi Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, cu sediu în Bucureşti, str. Căp. Alex.Şerbănescu nr.1, pentru ca prin hotărîrea pe care o veţi pronunţa să constataţi, prin sentinţă, că:
- reprezentanţii acestuia au încălcat prevederile constituţionale şi Legea 544/2001, prin refuzul de a-mi răspunde la solicitarea mea legitimă, respectiv să-mi transmită o copie a contractului de vînzare-cumpărare încheiat de reprezentanţii pîrîtului care au decis să înstrăineze ilegal cel mai mare operator de telefonie ROMTELECOM S.A.;
- prin încălcarea principiilor statului de drept, a normelor constituţionale şi a legilor, au vîndut ilegal 35% din acţiuni şi au cedat dreptul de uzufruct pentru încă 16% din acţiunile ROMTELECOM S.A, un bun public inalienabil, firmei OTE-Rom, ce aparţine statului grec, care este acţionarul majoritar al cumpărătorului;
De asemenea rog instanţa şi să:
- oblige pîrîţii, prin sentinţă, să îmi pună la dispoziţie contractul de vînzare-cumpărare a ROMTELECOM S.A, încheiat de reprezentanţii lor cu firma OTE -Rom din Grecia;
- oblige pîrîţii să-mi plătească, în solidar, daune morale în sumă de 110.000.000 lei noi ca urmare a încălcării drepturilor garantate şi mie de Constituţia României, a ofensei şi desconsiderării mele;

MOTIVE

În fapt, aflînd din presă că reprezentanţi ai Guvernului României şi ai A.V.A.S. succesoare a F.P.S au vîndut abuziv 35% din acţiunile unei mari societăţi din România şi au cedat uzufructul pentru încă alte 16% din acţiunile ROMTELECOM S.A fără a avea vreun titlu legal şi fără să aibă dreptul constituţional şi rolul să vîndă bunuri proprietate publică a statului, bunuri inalienabile confrom art. 132 alin. 2 şi 5, bunuri ce aparţin de drept numai poporului român suveran, am solicitat în scris pîrîţilor să-mi transmită copia respectivului contract de vînzare-cumpărare.
Cu intenţia de a verifica care este realitatea palpabilă în care trăim şi pentru a vedea dacă România a devenit, după instalarea acestui guvern, un stat de drept şi, bazîndu-mă şi pe prevederile art. 31 din Constituţie, am cerut preşedintelui A.V.A.S. să dispună să-mi fie transmisă copia contractului de vînzare – cumpărare încheiat de reprezentanţii săi şi ai guvernului în numele Guvernului României, pentru ROMTELECOM S.A.
Deşi reprezentanţii pîrîtului aveau obligaţia să-mi răspundă la solicitarea mea, formulată şi transmisă la data de 12 01 2006 şi să-mi trimită copia contractului legitim solicitat şi legal datorat, aceştia au refuzat să îmi trimită actul solicitat.
Refuzul de a-mi răspunde şi de a-mi transmite copia contractului solicitat este o dovadă a ilegalităţilor comise, care au dus la jefuirea poporului român, obligat să plătească preţuri exorbitante pentru serviciile de telefonie.
Avînd în vedere şi prevederile art. 1 alin. 3, art. 2, art. 16, art. 31 alin. 1 şi 2, art. 48, art. 49, art. 50, art. 51, art. 54, art. 101, art. 103 raportat la art. 82, art. 107alin 2 şi 4, art. 134 alin. 1 şi 2, lit. b şi f, art. 135 alin. 1, 2, 3 şi 5 şi art 150 alin. 1 din Constituţie, am cerut în scris pîrîţilor ca în conformitate cu Legea 544/2001 să dispună să-mi fie transmisă o copie a contractului de vînzare – cumpărare încheiat de reprezentanţii săi cu firma ORE –ROM ce aparţine, statului grec, care este acţionar majoritat.
Contrar Constituţiei şi legilor pîrîţii, pînă la data prezentei, nu mi-au transmis actul legitim solicitat, motiv pentru care îi chem în judecată, pentru ca prin sentinţa pe care o veţi pronunţa în cauză să obligaţi reprezentanţii acestuia să îmi transmită o copie a contractului de vînzare – cumpărare solicitat.
De asemenea, văzînd principiile şi prevederile constituţionale enumerate mai sus, rog instanţă să anuleze contractul de vînzare-cumpărare prin care au fost înstrăinate 35% din acţiunile ROMTELECOM S.A şi au fost cedat dreptul de uzufruct pentru încă 16% din acţiunile celui mai mare operator de telefonie din România, care nu cu puţin timp înainte de a se produce acest act ilegal, terminase de instalat şi pusese în funcţiune şi inelul din fibră optică de interconectare, pentru care poporul român plătise, din banii săi, încă un miliard de dolari.
Totodată, vă rog să obligaţi pîrîtul să îmi plătească suma de 110.000.000 lei noi cu titlu de daune morale pe care reprezentanţii pîrîtului mi le-au pricinuit ca uramre a refuzului acestora de a-mi trimite contractul de vînzare – cumpărare, prin care pîrîtul, prin reprezentanţii săi, cît şi cei din subordinea sa au decis abuziv să vîndă pachetul majoritar de acţiuni deţinut de statul român la ROMTELECOM S.A S.C. şi nu de pîrît, la această mare societate din România.
În drept prevederile Legii 544/2001 art. 1, art. 2, art. 7 alin.1, art. 22 alin.2, cît şi cele invocate mai sus.
Anexez copia scrisorii pe care am adresat-o pîrîtului şi răspunsul primit de la guvern.

Nica Leon 30 .03. 2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009