Contestarea referendumului pentru Constituţie

 

 

 

După un an şi jumătate de la regizarea monstruoasei restauraţii de la 20 mai, puterea ocultă din Romānia se pregăteşte pentru recidivă. Īn tot acest timp ea a reuşit să menţină populaţia Romāniei, prin aceleaşi verificate mijloace, īn aceeaşi stare de confuzie, inhibiţii şi hipnoză pe care o semnalam la 3 mai 1990 īn „Apel din Moldova”. Chiar dacă din nou (ca şi atunci) protestul nostru se va irosi īn van, nu avem dreptul de a tace īn faţa unei fărădelegi atīt de neruşinate, a unei mistificări atīt de nefaste, ca aceea căreia īi va cădea din nou victimă naţiunea romānă.

Lanţul de farse care ne este impus (referendum, alegeri locale, alegeri generale) va īntări aparenţa de legitimitate a unui regim politic care se clădeşte , de fapt, nu pe baza voinţei majoritare ci a reacţiei manipulate a unei majorităţi lipsite de dreptul de opinie pertinentă, pe care īl oferă doar corecta informare.

Numai după eliberarea televiziunii romāne, deconspirarea reţelei de provocare şi influenţare a opiniei publice, formată din foştii informatori, după scoaterea foştilor activişti şi securişti din poziţii de influenţă şi decizie, poate demara procesul de dezintoxicare a conştiinţelor, care trebuie să preceadă pe acela al campaniei electorale.

Orice īncercare de evitare a fazei de normalizare psiho-ideologică, de nerespectare a dreptului la adevăr şi sănătate intelectuală al celor chemaţi să decidă, este o nouă crimă comisă īmpotriva acestui popor, avīnd īn setea morbidă de putere doar o circumstanţă agravantă.

Cei care au forţat condiţiile actuale, dezolant de īndepărtate de cele necesare desfăşurării unor „ alegeri” sau „referendumuri”, vor da socoteală īn faţa istoriei! Īn ce ne priveşte, pentru a nu fi acuzaţi de īncălcarea „legii” pe care acest şir de fărădelegi o vor legitima, vom fi siliţi să-i respectăm litera.

Şi astfel, după 45 de ani de prizonierat, după izbucnirea de speranţă din decembrie, ne vom vedea readuşi la statutul de cetăţean prizonier, silit să trăim incompatibil cu conştiinţele noastre, īn numele unor principii „democratice”, vicios aplicate. Şi deoarece putem dovedi că:

 1. Majoritatea celor ce vor vota nu poate alege.

 2. Decizia rezultată e lovită de nulitate.

 3. Principiul deciziei majoritare ne obligă să ne conformăm.

 4. Nu putem fi siliţi să trăim conform unui cod cu care şi cu naşterea căruia , conştiinţa noastră este īn grav dezacord.

Cerem ca, īn numele democraţiei, să ni se dea sprijin să plecăm!

Vrem să fugim de aici!

Să lăsăm majoritatea să trăiască conform deciziei sale, condusă de ghizii care au īndrumat-o spre ele.

 Reluīnd, īn rezumat:

 1. Pentru a alege, trebuie să fii sănătos (dezintoxicat, bine informat, să ştii adevărul.

 2. Cīt timp nu s-a realizat acest deziderat, votarea nu reprezintă o alegere şi rezultatul ei e nul!

3. La 20 mai s-a produs deja o astfel de fraudă inadmisibilă şi cu urmări nefaste.

4. Nimic nu s-a schimbat, puterea vrīnd să recidiveze, desconsiderīnd cinic interesele acestei naţiuni.

5. Pīnă la eliberarea televiziunii, deconspirarea informatorilor, inofensivizarea activiştilor şi securiştilor īn Romānia, campaniile electorale sunt o farsă.

6. Dacă totuşi din nou, farsa nu va putea fi evitată, declarăm de azi, că o considerăm ilegitimă faţă de conştiinţa noastră.

7. Vom fi desigur siliţi să ne supunem legii „astfel născute” (Constituţie, etc.).Īn aceste condiţii, această supunere nu va fi rezultatul acceptării convieţuirii democratice (majoritatea decide), pe care o considerăm vicios invocată, ci a unei ameninţări represive ascunse abil.

8. Dacă majoritatea va valida un cod (fără a decide cu adevărat), nu-i putem impune vederile noastre. Dar nici nu e normal să fim siliţi a trăi conform acelui cod. Trebuie să avem dreptul de a părăsi statul ale cărui reguli ne apar insuportabile.

9. Cerem  aşadar sprijin īn a părăsi ţara. Īncīt să revenim doar dacă enormul edificiu de minciună care e pe cale să devină echilibru, se va prăbuşi!